元培学院写作中心讲座系列之一: 把握考试中的写作要点
2011-03-11

元培学院写作中心讲座系列之一: 把握考试中的写作要点

English Writing Seminar and Discussion Series I: Writing For Exams under Time Pressure

Writing under time pressure is not an easy task. Writing a solid and insightful essay within an hour or even less can seem almost impossible! In this seminar, I will discuss key strategies for writing effectively under exam pressure, and explain which aspects of an essay are the most important to focus on when time is limited.

主讲人:谭永天 (Tina Y. Tan)

哈佛大学生物科学本科2010年毕业(优秀生 "summa cum laude", 3%), 目前在北京进行相关项目研究(一年), 下学期将成为哈佛医学院学生。

在哈佛她是"哈佛大学科学杂志"的主编, 也在中国非政府组织管理方面做过研究, 发表过文章。其它主要经验包括:08-09 年担任 Cambridge Microfinance Initiative (www.thecmi.org) 组织的主任, 也是非洲的Vertigrow (www.vertigrow.org)和北京的健康宝宝短信通 (www.healthybabysms.org) 两个公益卫生组织的建立人。

时间:2-3pm, Thursday, March 24, 2011

地点:元培学院267

另注:317日写作中心因故停止咨询一次,请同学们有问题发邮件咨询,Tina Y. Tan [tinaytan@post.harvard.edu]