元培学院写作中心讲座系列之二: 把握留学申请文笔中的要点
2011-05-30

English Writing Seminar and Discussion Series: Composing a Strong Application for Overseas Study 元培学院写作中心讲座系列之二: 把握留学申请文笔中的要点

时间:6月2日晚上7:00

地点:元培学院267房间

概要:In this seminar, I will discuss all the important elements of composing a strong application for graduate studies abroad. We will cover how to build an effective resume and cover letter, as well as discuss key qualities that make a great application essay. Feel free to bring your old drafts and many questions!

主讲人:谭永天
(Tina Y. Tan) 哈佛大学生物科学本科2010年毕业(优秀生 "summa cum laude", 3%), 目前在北京进行相关项目研究(一年), 下学期将成为哈佛医学院学生。在哈佛她是"哈佛大学科学杂志"的主编, 也在中国非政府组织管理方面做过研究, 发表过文章。其它主要经验包括:08-09 年担任 Cambridge Microfinance Initiative (
www.thecmi.org) 组织的主任, 也是非洲的Vertigrow (www.vertigrow.org)和北京的健康宝宝短信通 (www.healthybabysms.org) 两个公益卫生组织的建立人。